torsdag 20. desember 2012

Originaltittel: Beistet
Forfatter: Ingunn Aamodt
Utgitt av Cappelen Damm i 2012
Sidetall: 123
Målform: bokmål

Denne boken har jeg også fått hos Cappelen Damms Bokbloggturne. Den kom også i ettersending, og er slukt på en times tid på senga. Lettlest, og veldig ungdomsvennlig! Derfor er denne også med i klasserommet i dag til utlån!

Beistet handler om 17 år gamle Mona. Hun er bestevenn med Patrik. Mona går på kunstlinjen, og Patrik er musikkgeniet. Mona digger populærmusikk, det gjør ikke Patrik. Derfor nekter han å være med på Topp20-showet. Mona MÅ, bare pga rapperen EK.

Mona ender opp på nachspiel, hun får kontakt med EK, og hun ender selvsagt opp hjemme hos han... Morgenen etter drømmer hun om frokost på sengen, og et forhold.... Det blir brått avskåret når han kaller henne et BEIST.

Planen er klar, hun skal få han tilbake. Koste hva det koste vil! Mona starter en vanvittig slankekur, hun skriver sangtekster og har en plan. Patrik er involvert, men vet likevel ikke bakgrunnen for engasjementet.

Slutten er ikke overraskende, men dette er den perfekte jenteungdomsboka! Kjærlighet, kroppspress, kjendiser og en bestevenn, som kanskje er mer en bare venn.... Denne har mange potensielle lesere!

Ingen kommentarer: