søndag 6. mars 2011

Morgenstund er tull igrunn?

Har aldri vært noe A-menneske, hater å stå opp tidlig. Hater generelt morgener og stresset.

Liker best late morgener, der man kan ligge litt ekstra. Lese en god bok på senga. Drikke kaffi og sløve med frokosten.
Men i det siste har jeg hatt en tendens til å våkne så alt for tidlig. Sånn 6ish... Nå i ferien har det vært 7ish, men det er jo alt for tidlig det også!

I dag har jeg brukt denne tiden effektivt. Sto opp litt over åtte, etter å ha oppdatert meg på nyheter og twitter fra min fantastiske android-telefon. Sto så opp og sitter nå med STILRETTING!!! Har vært kjempeeffektiv, og har faktisk bare fire stiler igjen! KLAPP PÅ SKULDRA!

Skal ta de siste fire nå, og så håper jeg at sambis sover til de er ferdigrettet slik at vi kan spise en god frokost før vi starter med oppussingsprosjekt dag 1000....

Flott med selvskryt gitt!

2 kommentarer:

Lena sa...

Flinka! Selv har jeg en bunke igjen (og har forøvrig utviklet et voksende hat mot rettearbeid). Aldri, aldri skal jeg ta med så mye arbeid hjem. Trodde det skulle gå så kjapt, men usj.

Ingaplinga sa...

Haha, stilretting går ALDRI kjapt... Er veldig lærerikt arbeid, men kanskje det mest kjedelige også... Men liker måten jeg retter på nå, selv om det tar dobbelt så lang tid! Har håp om at enkelte elever tar til seg kommentarene og utvikler seg som skrivere!

Elevene kommenterte klokkeslettet på rettingen i dag. Å herregud, e du oppe SÅ tidlig på søndaga... Bruker "merknad" funksjonen i skriveprogrammet, og der kommer dato og klokkeslett opp på hver enkelt kommentar...