torsdag 8. oktober 2009

Dritt x-factor seere!

Kjenner at jeg er ganske så provosert nå, og regner med at jeg får en del negative kommentarer på dette innlegget! Men jeg synes at det er en del mennesker som har gått ALT for langt i sin sak om å få Elin inn i "X-factor" igjen, og jeg synes det er på HØY tid at de ser at dette programmet ikke er en syngekonkurranse, men noen som leter etter "hele pakka"!


Og for guds skyld; ikke send hatmeldinger til de andre deltagerne som gikk videre!
http://www.kjendis.no/2009/10/08/kjendis/x_factor/tv_2/tv/8491345/

Jeg personlig synes at Elin var kjempeflink til å synge, men jeg ser også at hun ikke passer inn i konseptet X-factor. Sånn er livet, og det går videre! Jeg er 100 % sikker på at Elin vil få en sjanse til, ikke i programmet, men en bedre sjanse der hun kan være seg selv!!!

Det er VÅSETE at grinte seere skal bomadere Rikke Lie med stygge hatmeldinger på facebook der de trur med at hun må trekke seg slik at Elin skal få komme tilbake. Dette er FOR DRØYT altså! Det er IKKE Rikkes feil at hun ble valgt!!!!

De som melder seg på program som dette TÅLER å få kritikk, da bør også seerne tåle å se at det ikke går helt som de ønsket. Dommeren har talt, og sånn er det! De følger sine jobbeskrivelser, og jeg er 99 % sikker på at Peter Peters var tro mot sin jobb i hans valg!

En X-factor-artist skal ha mer enn bare sangstemmet, Elin har sangstemmen, men viste ikke så mye annet enn det, dessverre!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ej svarte på et innlegg i facebook-sia di, men glømte å skrive at det selvfølgelig e heilt idiotisk at Rikke fær hatmeldinga!! Ikkje hinna feil at Elin datt ut, bere fordi tv-en gjor det spennende til slutt fordi oss sjåerane veit at begge dei to va flinke, og favoritta.
Dei so sende hatmeldinga e tydlivis heilt blåst, og hvis nåkken ska gi vekk finaleplassen sin so e det i hvert fall ikkje Rikke. Stakkars, ekkelt å få slikt slengt i trynet når ho egentlig burde gått rundt og ver kjempelykkelig. Ærlig talt! Ka i all verden dei bjønde å angripe dei andre deltagerane for, dei burde heller tatt det opp med han Peterfyren so sendte ne ut. Blir provosert ej me.
En anna ting so provosera meg, e at tv-folka alltid bere vise dei same om og om igjen. Ej såg folk ej aldri ha sett før i onsdagsprogrammet. Dei legge opp til ken sjåerane ska stemme på. Når det no kjøme heilt ukjente, og kanskje kjempeflinke no i kveld, so fær dei sikkert ikkje mykje stemme, for oss he no aldri sett dei før..?? Heia Rikke! annhelen