mandag 10. august 2009

Husmorsenergi....

Har skikkelig fått husmorsånden, men bilde av meg selv eller arbeidet passer ikke... Men av SIDEBROK kan dere få se, koser meg glugg ihæl til musikken og rapper litt med dem her jeg suller rundt med både oppvaskkost og støvfille, samtidig som jeg legger på nye sengeklær, plasserer nyvaskede klær i skap og skuffer og setter på dagens n'te vaskemaskin.

Rart det der at musikk gir energi, men det fungerer faktisk kjempegodt for meg! Gleder meg vanvittig til konserten med Side Brok på lørdag. Radio Ålesund er så hyggelige at de arrangerer gratiskonsert på rådhusplassen her i Ålesund, og gjett hvem som skal...? GLEDE!

PLanen for dagen er egentlig veldig grei, jobbe og rydde her frem til 13, da blir det sol med ellen. Etter det skal vi kose oss her hjemme med kaffi, farris(har jo 1 ukes brusfri i dag) og gossipping, GLEDE!

Det er i dag TRE dager til ferien er over, torsdag startet hverdagen og arbeid. Gleder meg litt, men kjenner at det hadde vært bra med en ekstra uke for å rydde opp hjemme. Har vært her minimalt i sommer, og det ser ut deretter... Skulle gjerne ha vasket ned kjøkkenet, samt fullført malingen på barnerommet OG vasket gardiner og altanen, men vi får ta det litt nå og da, så skal det nok bli bra til slutt. I dag føles det som om jeg er ustoppelig med husmorsenergi, men det gir seg vel snart....

1 kommentar:

MiMiTa sa...

Sende du litt av den energien oppover hit eller??

Ikke at det trengs altså, he he

Ligg to utfordringe t dej i bloggen min