lørdag 15. august 2009

Hjemmealenefest....

Er hjemme alene hele helgen, mannen har dratt på Alan J.-konsert i Bergen. Men siden dette ikke er min favorittmusikk, samtidig som jeg har startet på jobb igjen, så ble jeg hjemme denne gangen. Det kan også være greit for han å få gjøre ting alene av og til, vi er jo så pass voksne at vi ikke trenger å bo hånd i hånd hele tiden, selv om det høres fantastisk deilig ut det også! hihihi

Bildet er lånt fra; http://fil.nrk.no/contentfile/imagecrop/1.5897626?cropid=f169w734

Men tilbake til egoet; jeg er hjemme alene og kan gjøre AKKURAT som jeg vil hjemme i leiligheten uten å få spydige kommentarer, hihihi! Da jeg kom hjem fra jobb var jeg faktisk så trett at jeg kollapset forran tv'n med Sex og singelliv-dvd på, det er min FAVORITTSERIE ever! Slår faktisk til og med BH90210! En ekte lifesaver faktisk!

Hadde jo tenkt meg på konsert i sentrum, men siden været var dårlig, vi ikke viste når de gikk på scenen og jeg har startet å snørre(svineinfluensa...?) vanvittig. Bestemte vi oss alle for å holde fortet hjemme, slappe av og ladde batteriene til kveldens ost-, kjeks- og vin-kveld.

Jeg fant fort horisontalen på sofan, med koseklær, tjukkesokker og teppe. Hadde også med meg 1,5 flaske med Bris(siden jeg ikke drikker brus lenger) og PESTOPASTA. Min kosemiddag når jeg er hjemme alene. Min kjære sambis er ikke så veldig gla i pasta, så hver gang han ikke spiser middag hjemme så spiser jeg pasta med pesto i. Ikke verdens sunneste middag når jeg i tillegg putter litt matfløte og ost oppi, og løk-sopp-paprika-kylling om jeg orker det. Men middagen er fantastisk rett og slett!

Her skulle det forfalles!

Sex og singelliv duret på tv'n og jeg lå lettere henslengt med telefonen i ene hånden, kontrollen i den andre... Hva skjedde? Jo, jeg sovnet! Uten å spise opp godisen jeg hadde, uten å spise opp middagen og der sov jeg.... Helt til i dag tidlig!
Tv'n duret på tv3, og jeg erindrer en plass at jeg byttet ut sex og singelliv mot Miami Ink, for så å sette den over til tv3.... Alle lysene i leiligheten sto på, og denne slitte pc'n duret inne på rommet... HUFF!

Men en ting er sikkert; jeg har sovet godt og lenge!

Nå skal jeg rydde og vaske litt her hjemme siden jeg får besøk i kveld. Så blir det dusjing og en tur til sentrum for å sjekke hva som skjer der i dag. Håper også på å få noe tidspunkt på Side Brok konserten. I tillegg må jeg kjøpe en ny krukke til den fine hortensian jeg fikk med pappa da jeg sluttet på butikken. Den hang med hodet i dag, og jeg forstår ikke helt hvorfor... hahaha

Nyt lørdagen folkens!

3 kommentarer:

Lena sa...

E no litt koselig å ver heime aleine me da; og Sex og singelliv e fantastisk ja:) Ej e misunnelig på dei so sei dei aldri he sett det, for ej kan alle utentat og sku egentlig ønske ej ikkje gjor det.
ps ej he sletta bloggen min. Ska heller lage en nye blogg seinere en gong. Kanskje en husblogg når huset blir påbegynt. Bere sånn du ikkje bjønde å lure hvis du prøva å lese;)
dåkke må kose dåkke maaasse i kveld!! Det blir nok ikkje me meg, he allereie brukt opp lønna mi og e egentlig litt sliten oxo. Ungane e so travle for tia at ej ikkje he meir energi ette å ha lagt dei.

Du må helse dei andre (ej kjenne):)

Ingaplinga sa...

Kjedelig, men du kan få være me en anna gang da!
dumt at du ha sletta, men vi helde nok fb-kontakta likavela sjøl om du ikke e her eller på jobben!

du får sove og slappe av i heimen i helga, blir nok ganske spesielt for de som starta i en HEILT ny jobb, me både ukjende kollega, eleva og ikkje minst; bygg!

lykke til ;D

Lena sa...

Tusen takk! Ja, ej kjøme nok til å gå meg vekk i bygget. Ska ha norsk både på reiseliv, TIPP, service og samferdsel, og transport so det blir mykje forskjellige folk. Ser nok igjen nokre ta Ellingsøyelevane me;) No e det plutselig snakk om at oss kanskje ska ut likavel, men på Valderøya. Huff... Veitkje om ej gidde.