fredag 14. august 2009

Er litt irritert akkurat nå....


Har lenge ønsket meg en KONSERT i ålesund, og nå er det ENDELIG to helger med konserter på rad her i Ålesund. FANTASTISK!

Men så kommer det negative, typisk meg, når går bandene på scenen på dagens festival? Jeg kunne gjerne tenkt meg å få med D'Sound, forstår selvfølgelig at Radio Ålesund ønsker besøk under hele kvelden, men når de har gratis inngang så kan de være så snille mot meg og opplyse om spilletiden til akkurat DET bandet jeg vil se i dag, i mårra vil jeg se flere, men i dag bare D'Sound da jeg er trett og sliten etter to arbeidsdager, og bare VIL VIL VIL høre D'Sound før jeg finner loppekassa!

D'Sound har jeg fulgt ganske lenge, ble hektet da de ga ut andrecd'n, og har vært på MANGE konserter!

Den som gir meg tidspunktet på når de går på scena, før de har entra den selvfølgelig, skal få en premie med meg, garantert!!!

1 kommentar:

Lena sa...

Ditta e typisk! Bere fordi dei vil at folka ska ver der lengst mulig. Og sei dei tidspunktet, so forandra dei no det kanskje plutselig til seinere. Ej me he lyst å høre D`Sound, men ej he brukt opp all lønna allereie. den forsvant med alle regningane, og møkka-restskatten:(

ps ej veit dessverre ikkje ka tid dei bjønde å spele. Kos deg:)