tirsdag 3. januar 2012

i survived!2012 ser ut for å gå min vei gitt!
har helt siden november gruet meg til at tannlegeinnkallingen skulle komme, og i desember kom den.... i fjor var jeg til tannlegen lillejulaften, og overlevde med null hull. har derfor fryktet at det skulle gå dårligere i år... 

heldigvis var timen ikke før etter nyttår, så jeg hadde litt ekstra tid på å grue meg... 
med viten og vilje byttet jeg dag til en fridag, slik at jeg kunne grue meg godt i forkant og ligge paddeflat etter at timen var over. da jeg googlet tannlegekontoret i går holdt jeg på å besvime, for jeg var sikker på at jeg hadde fått ny tannlege... grøss og gru!

kom så alt for fort inn, før tiden faktisk! er som alltid i goooooood tid ute, i håp om at de skal si; dessverre tannlegen er syk i dag. men jeg slapp å sitte på venterommet å høre lydene i mer enn 5 minutter i dag.

ny tannpleier var det, men hun gjorde jobben sin bra. og da tannlegen kom så jeg at det var den rette! *glede* da hadde tannpleieren fjernet pittelitt tannestein, samt polert tennene mine, og tannlegen gjorde jobben kjapt. 

som jeg mistenkte så var det ikke like bra i år som i fjor, men det fikser vi fort. et lite hull i en kjempegammel amalgamfylling, så på fredag skal jeg tilbake for å bytte fylling og å fikse hullet. og jeg tror jeg vil overleve! 

4 kommentarer:

Lena sa...

Jeg har ikke vært hos tannlegen på mange år. Hjelp!

Ingaplinga sa...

hahaha, samme jeg flausa meg ut på... gikk ikke på 10 år, og det straffet seg... nå går jeg hvert år, til tross for at jeg nesten dør hver gang....

Lena sa...

Æssa, jeg har så store mellomrom mellom tennene at det ikke går an å få hull haha. Jeg har hatt ett hull på 31 år, og akter å fortsette slik;)

Ingaplinga sa...

wow, så bra da! e ha hatt ALT for mange.... men no e d forhåpentligvis snart slutt...
får heldigvis skryt av god tannpuss, så da e e egentlig fornøyd!