torsdag 4. august 2011

eksplosjonstid...

bor i blokk, og stortrives her med ett minus; naboene over oss...
de bråker, bråker og bråker...
rettere sagt så er det barna som bråker, men de får jo aldri irettesetting av foreldrene!

 bildet er fra weheartit med søketekst angry

irriterer meg grenseløst over bråket, tenk om foreldrene hadde tatt de med ut en gang i blant. 60 kvadrat er ikke den ideelle lekeplassen for to barn på 3 og 5 år! men ut? aldri! tror jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har sett foreldrene ute med barna, og det på TRE år! 

skal de lufte seg er det på altanen, og da gjerne uten tilsyn. de hopper, klatrer og tramper. minstejenta klatret som bare det, alene for 1 år siden, og da sto mor inne og sa; nå må du gå ned av stolen. tenk om den lille jenta hadde klatret over gjerdet! 

vi har bare eksplodert en gang på grunn av bråk, og da kom mor med kake til oss som plaster på såret. i dag eksploderte jeg også, ingen planer annet enn å ligge leeeeeeeeeenge... klokka syv startet det, hopping og tramping, og selvsagt på soverommet rett over mitt... da klokka nærma seg 10 var jeg så provosert at jeg flyttet på høytalerene, satte de opp mot deres leilighet og dryste på foo fighters i håp om at de skulle forstå... sist gang dette ble gjort, av min kjære, så kom mor ned og ba HAN dempe seg... da var klokken rett før 11, og han hadde bare lyd på pc'n, ikke noe eksterne høytalere slik som jeg hadde i dag. 

flaks for mor så gikk hun ikke ned i dag, og barna ble roligere etter at jeg hadde spilt i nesten en time. gjett om de skal få høre det neste gang vi møtes. men det er heldigvis ikke så ofte siden de aldri er ute...

2 kommentarer:

Lena sa...

Hahaha! Bra! Jeg forstår ikke at de orker å være inne. Vi MÅ ut så barena får rase fra seg, ellers så blir vi sprø alle sammen. Men we! Jeg får hjertet i halsen av å lese at de er alene på altanen. Jeg vet at jeg er litt over gjennomsnittet hysterisk og overbeskyttende, men det må da være grenser. Får håpe de tok hintet:)

Ingaplinga sa...

tvilsomt, men det har ikke vært så mye bråk. lurer på om de er på sfo og i barnehagen! heldigvis går de der slik at de får lufte seg en gang i blant!
grusomt at de må sitte inne hele dagen når de er hjemme, og på ussle 66 kvadrat kan det bli klamt og trangt! får jo til tider angst selv, og jeg har langt ifra makk i kroppen slik som små barn har!