lørdag 2. april 2011

Kvalitetstid i ei etterlengta helg!

I går tok jeg helg tidlig, faktisk veldig tidlig for å være meg!
Dro fra jobb før klokka bikka 13:00, og dro direkte til sykehuset for å hente størstelillesøster og minstetantebarn som hadde vært innlagt noen dager for lungebetennelse, ørebetennelse og rs-virus. Stakkars søte snusken minsin! Fikk god kvalitetstid sammen med de to, og mye kos med minstemann! Han er en ekte hjerteknuser!

Endte også opp med et impulskjøp som jeg ikke angrer! Har lenge ønsket meg en vårjakke, halvlang A-formet. Men har ikke funnet den optimale. Var veldig usikker på om dette også var den optimale, da den var pittelite kort i ermene. Sånn er det når man er over normalen i både høyde og bredde... Men jakka satt vistnok som et skudd i bredde, og dama på butikken ville så gjerne at jeg skulle ha denne jakka siden det var den eneste jakka i denne størrelsen igjen. Derfor fikk jeg 20 % på jakka, så kunne både jeg og hun være fornøyd med kjøp/salg. Som ekte sunnmøring så måtte jeg bare slå til, og etterpå har jeg bare høstet godord om jakka! #win

Etter at søster og minigull var sendt hjem med min komiske svoger, som lata som han kidnappet meg inn i heisa midt i verste rushtid på kjøpesenteret. Så dro jeg småsliten hjem for en liten oppladding. Både jeg og mobilen trengte strøm for videre virke. Jeg fant meg god til rette i senga, under dynen med en god bok, med strøm på mobilen rett ved siden av. Laddet så i et par timer før jeg trasket meg til by'n med oppladdet mobil og ny jakke!

Siden mannen er på kurs denne helga, så hadde jeg avtalt kvalitetstid med en superduper venninne! Vi startet fint på lille der vi delte en rød flaske over mye mimring og latter. Dro så videre for å se fortballkamp sammen med stormen, og det ble en småtrist affære... Gleder meg til de nye spillerne blir mer samkjørte og vi endelig kan starte å ta poeng igjen! Det skjer snart, jeg vet det!!!

Da kampen var over trasket vi videre, vi gikk en runde rundt i sentrum og var innom flere ulike steder. Endte opp på vega der vi fikk røykmaskinoverdose og gode minner tilbake til kroa-tid og konserter. Men siden vi begge nå er "voksne" tok vi kvelden. Jeg dro innom nytt utested for å hilse på min kokkevenninne fra vgs. Der måtte jeg vise leg, og svevde HØYT over dette!

Dagen i dag kom litt for tidlig, sløva i sofa'n med oppussingstv og smårydda litt her og der. Dro så videre til sentrum, og møtte tre fantastiske herligheter der! Vi svinset og svanset rundt på ulike butikker før vi fant en kafe der vi fikk oss både frokost og pepsi max. Den var vel etterlengtet!!! Da to av tre dro hjem, svinset vi oss videre til Kremmerhuset og jeg fikk med meg hjem de to fantastiske vaskepulver-boksene jeg har siklet på i en evighet. Sunnmøringen slo igjen til da det var 30 % på alle bokser denne helga.

Vel hjemme har jeg igjen vært en tur ute på butikken for å kjøpe litt småting som blant annet pepsi max, må snart skjerpe meg her kjenner jeg! Jeg var også innom junkhjørnet for kyllingnuggets, currysås og milkshake.
Har nå benket meg i sofan, med tv, pc og bok. Ligger godt under pelspleddet, og savner bare en ting akkurat nå; MANNEN MIN! Gleder meg masse til han kommer hjem, og bruker savntiden på å se RBK på tv og høre på Hellbillies på youtube...Gleder meg svært over at det ennå er en hel dag igjen av helga, og at han kommer hjem i morgen. Jeg har en del å gjøre i morgen også, men kjenner at denne dagen blir mye tidligere enn gårsdagen og at det nok vil være en enda bedre morgen etter en god natts søvn i seng og ikke på sofa!

Enkelte helger skal bare brukes til nyting, akkurat som denne her! Neste uke blir en heftig en, med mye arbeid, tur til Trondheim og mitt aller første bidrag til bokbloggturneen! Har allerede lest boken to ganger slavisk, samt litt her og der! Det er en rim og regle-bok, og jeg liker den bare bedre og bedre!

2 kommentarer:

Lena sa...

Både jakka og vaskeboksene høres flotters ut!! Jeg endra reise til Trondheim torsdag morgen (etter jeg snuste opp at onsdagsmøtet goikk ut). Håper vi får ligge ved flyplasshotellet.. Gleder meg til fredag kveld, hehe:)

Ingaplinga sa...

onsdagsmøtet går ikke ut, det blir bare skyvd til senere på kvelden... vi skal starte 19:30 tror e, og før det skal vi på uskolane ha møte. vi skal vistnok legge frem arbeidet vårt for heile gruppa... e fikk beskjed om at måtte gjøre det for norsk, å da steila e... fikk det heldigvis til slik at vi skal samarbeide og så legge frem felles! puh!!!

e gleda m også til fredagskveld, men håpa på at både torsdag og fredag gir m massemasse innputt og inspirasjon! men e trenge litt ekstra sløving denne helga for å få energien!