lørdag 19. februar 2011

Forloveroppgaven

I dag har jeg gjort noe jeg ALDRI før har gjort! Vært i brudekjolebutikk!

Alle som kjenner meg vet at dette ikke er noe for meg. Har aldri planlagt å bruke noe brudekjole, og om jeg noen gang skal gifte meg kommer dette ikke til å skje i en hvit kjole med slør og pumps! Så i dag var det brudekjolejakt for min barndomsvenninne L. Hun skal gifte seg på sensommeren, og jeg har fått den ære av å være en av 2 forlovere.


Passer meg perfekt at vi er to forlovere da dette er første, og nok siste gang for min del! Vi har også de snart ti årene vært oss tre, motsatt av alle andre jenter, så har det fungert veldig bra! Selv om vi ikke har daglig, og ikke alltid ukentlig kontakt heller, så vet vi at vi alltid kan ringe om det er noe.

Bare for få år siden hadde vi alle mye kontakt, men så har det kommet diverse menn inn i bildet, noen barn har kommet til og da blir livet plutselig veldig endret! Men dette er vel alle av oss som forstår, for vi er jo i noenlunde samme båt!

Men tilbake til bryllupsplanene så skal jeg gjøre ALT jeg kan for at denne dagen skal bli helt perfekt for de to som skal gifte seg. Utdrikningslag skal holdes, og smådetaljer skal legges. Om noen har gode tips til utdrikningslagsaktiviteter tas dette imot med STOR TAKK! Jeg trenger inspirasjon!

Skal nå bruke litt tid til å surfe nettet for forlovertips, og så skal jeg nyte resten av kvelden med Fange 59. Taterpige - som jeg allerede har lest meg godt inni... Gleder meg til å slappe av max under teppet med denne!
Mannen på sin side ligger på motsatt side av sofa'n, også med PC'n i fanget. Men han ser på actionfilm på tvet, og det er virkelig ikke meg... Foretrekker å lese ord foremfor å se bilder, sært kanskje? Men veldig bedagelig!

2 kommentarer:

MiMiTa sa...

Åååå, ej e passe misunneli igrunn kjenne ej.
Ej heller e jo ikkje den store "prinsesse for en dag" typen, som du jo veit. Gifte sej i bunad va kjempekos!

MEN, å planlegge for andre som he lyst på en slik dag høyres sooo kos ut:)


Ej stjel "nå leser jeg" ideen din btw, den lika ej:p

Ingaplinga sa...

Haha, du klar kje å lure m til å gifte m i bunad heller altså!!! hihihi

e storkosa m m å være m å planlegge sammens m L, tror nok at d kan være nok bryllup for min del! Iaffalten på mange år!

Du må bare stjele den,for e har stjelt den fra lesmer.blogspot.com hihihi viktig å stjelelåne litt her og der!