torsdag 30. desember 2010

ops, da ble det IKEA i mårra!

Dagen i dag har gått kjempefort, og snart er det tid for å legge seg!


Mannen og kompisen til mannen har jobbet med stua og kjøkkenet, og gangen og badet... De startet tidlig, allerede klokka 10:00, og jeg var selvsagt oppe da! Skulle være kostejente, men gjorde en elendig innsats. I løpet av dagen ble det funnet ut at vi trenger tre skap til kjøkkenet, før vi bestiller alt annet. dette fordi vi trenger skallene der varmtvannstanken skal i.

Plutselig blir det Trondheimstur til oss i natt/mårra! Siden vi bor i et ferge-fylke er vi avhengig av å rekke siste ferga for å komme oss hjem. Vet ALT om dette, for jeg misset fergen for 4 år siden og ble sittende hjemme alene med løvbiff og bernaise...

Men tilbake til mårradagens tur. Vi skal snart legge oss, og så blir det opp og hopp klokka tre i natt!
Fylle litt bensin, og satse på en ferge litt over 04:00 fra Vestnes. Så blir det å kjøre straka vegen til Trondheim, og stå parat utenfor Ikea Leangen klokka 10:00 når de åpner. Vi skal bare ha tre skap, så det skal nok fikses fort. I tillegg satser jeg på å få med meg noen stearinlys som jeg bare ELSKER! Finnes ikke så gode duftelys som på Ikea! Tindra Ljuv!
 Vi må snu snuten hjem mot kjære sunnmøre gjerne før 12:00, for å rekke den siste fergen som går 15:45 fra Molde. Den MÅ vi bare rekke, for jeg akter IKKE å sitte i Molde på nyttårsaften!

På grunn av alt dette her har vi utsatt nyttårsaftenssammenkomsten til lørdag, like greit!

2 kommentarer:

Mimita sa...

Åååååå, så dumt at det va i mørga døkke sku hit da, men koooose døkke på IKEA, å GOD tur heimatt for å rekke Moldeferga, so håpe ej døkke tek turen en anna gång når døkke he bedre tia, slik at ej kan hive mej over fjorden å treffe dej!

Ingaplinga sa...

Ja, vi måtte til å overnatte på hotel, men uten nåkke form for pikk pakk... blei derfor burgerking og så hotelrommet resten av kvelden!