søndag 4. april 2010

Fantastiske Ålesund

I går var jeg, sambis og en kompis av han ute å gikk en tur i Ålesund sentrum sammen med kamerane våres. Her er noen av bildene;


Vi var innom Molovegen, ute på Molja, fikk med oss hurtigruta, vi var i Brosundet, så DEN fantastiske båten, vi var bortom Skansekaia før vi endte opp på kafe! Gutta gikk litt videre, mens jeg shoppa... 

Vi møtte tonnevis med turister, både tyske, spanske og engelsktalende, og jeg ELSKER dette! Dette er et flott tegn på at sommeren nærmer seg, det eneste sommertegnet som slår turistene er nok at fergen kommer! 

Dager som dette gir meg ekstra energi og livsglede! Etter å ha hatt fast bosted i Ålesund i snart fire år, og hatt dette som "min by" i maaaaaaaaange flere finner jeg stadig nye funn og steder i denne fantastiske byen. Det er virkelig byen i mitt hjerte!

---------------
Hva synes du om Ålesund by?
Har du et sommertegn utenom det vanlige?

2 kommentarer:

Lena sa...

Verdens fiiiinaste by!! Sommertegnet mitt e når oss kan flytte oss ut, og innta alle leikeplassane. Da sete ej på benken og slappa av i sola mens ongane rasa rundt og leika seg.

Andre sommertegn e når det bjønde å blomstre i hagen, folka so myldra og gjenge rundt øya, Varden legge fram årets bok der alle skrive namnet sitt og nr på tura opp dit, båta på sjøen, sykkeltura, når en kan kaste ta seg uteklæna, softis osv osv.

Ej elska våren!!!

Ingaplinga sa...

åh, e også!
og i år sleppe e for første gang på 15 år angsten for eksamen! tjo-ho!