mandag 4. januar 2010

Ukas kaktus går til kommunen og nabon!

Som jeg så mange ganger før har sagt; JEG HATER SNØ!
og nå hater jeg kanskje enda mer kommunen jeg bor i fordi de IKKE klarer å brøyte, ikke hovedveiene er OK en gang!!! Veien hjem til meg må kjøres via omvei via en annen omvei, og via den siste omveien, og da må jeg snirkle meg gjennom titalls av inneparkerte og nedesnødde biler...


Bildet er lånt fra nrk.no/mr, og trykker du på linken under kommer du
direkte til artikkelen de har om det snø..... vi lever i... I tillegg forbanner jeg nabo'n!

Helt siden den første snøen falt har jeg og min kjære måka måka og måka parkeringsplassen for å holde de noenlunde OK og fri for store snødunger. I går så jeg på alle naboene som kom hjem, og bare forsynte seg av parkeringsplasser som vi som hadde vært i blokka gjennom jula hadde måket ut.

Allerede i går var jeg så klarsynt på at jeg viste at den ene nabo'n kom til å ta min parkeringsplass, og da jeg kom hjem i ste hadde han selvsagt det! Ble så forbanna at jeg banka på og spurte om han ikke kunne gå ut å måke sin egen parkeringsplass... Frekkhet fra min eller hans side...?

Av og til liker jeg å være en bitch, og på dette punktet er jeg nok det! Gidder ikke å ta dritt-jobbene for late naboer! Hadde det så vært en av de som hadde stått her og måket sammen med meg, da hadde jeg nok ikke sagt noe på det!

3 kommentarer:

Leseløva sa...

Fra hans so klart!!! At det går an! Kan søren meg møke sin egen plass. Ka han sa da? Blei han flau? det burde han iaffal bli..

Ingaplinga sa...

han tok en spade, men da e gikk inn så slutta han...
åsso tok han parkeringsplassen til nokken av dei andre som ha stått her å måka og måka sammen me me i romjula... Elendig holdning!

Leseløva sa...

Steik for en tosk!!