fredag 8. januar 2010

Kald - kaldere - Ålesund...?

Det er VANVITTIG kaldt for tiden, faktisk så kaldt og guffent at jeg har startet å ta bussen igjen....
Høres kanskje ut som et dårlig påfunn, men med MYE snø og elendig brøytemannskap så er det også en konsekvens...


Her satser jeg på å være om få uker, Cha Am i Thailand!

Ser plutselig litt lysere på å finne en vikar til jobben min i februar. Håper - håper - håper at jeg om tre uker sitter med vanvittige reisenerver og er lettere hysterisk for om at alt som skal være i kofferten er i kofferten. Da er det nemmelig bare få timer til jeg må stå opp, ta bussen til Vigra for å dra til THAILAND! Damn, dette har jeg gledet meg til leeeeeeeeeeenge! Det er faktisk snart et år siden vi bestilte billettene! Hadde jeg vist det jeg vet i dag, hadde jeg nok ikke vært så tøff at jeg kastet meg ut på å bestilte billetter før jeg var sikker på at vikaren var 100 % i boks, men jeg er nå klok av "skade"(les; tårer og frustrasjon)

Nå skal jeg lage middag til mannen som kommer hjem om en time, og så skal jeg fikse meg selv litt før jeg skal legge ut på en kald trasketur til verdens mest elendige utested... Har egentlig boikottet stedet i LANG tid, men i dag spiler en av mine favoritter der; ELVIRA NIKOLAISEN! Gleder meg som et BARN til å høre henne live. Håper at hun får opp temperaturen i min kalde sjel!

Elvira og tanken på Thailand gjør at jeg smiler litt her jeg sitter, og ser nesten litt frem til at neste uke skal starte, slik at jeg kan smile over en god konsertopplevelse, samtidig som jeg vet at Thailand nærmer seg enda mer!

God helg folkens!

2 kommentarer:

Leseløva sa...

Ej håpe du finne en vikar, for dinna ferien ser ikkje ut som nåkke du kan gå glipp ta. Møkkakulda ødelegge deluxe!! Dei kan heller ikkje bygge på huset vårt før det e minst 0 grader, nåkke so beytr enda meir utsettelsa. Æsj! I tillegg lure ej på om ej bjønde å få isjas eller nåkke sånt ta å bo i dette kalde huset her. Det e faktisk IS på innsida ta heile utdøra vår. Brr!!

Kos deg på konsert:)

Ingaplinga sa...

huff og huff og huff!
e skal be for plussgrade, både for me og de ;)
E har faktisk sånn angst for kulde at e velge å sitte hjemme, UTEN snop, på en lørdagskveld... Fytti, kjenne kanskje at kulda e en bra slankekur, føre til meir aktivitet og mindre snop!

Konserten va knakandes bra!!!