mandag 7. desember 2009

Dagens bloggtips og medalje;

Jeg følger bloggen til Strøget Negldesign, som er søsteren til St. Thomas som skriver.

Jeg ble kjent med musikken til St. Thomas da han spilte på Kroa i Volda tidlig på 00-tallet, og har vært hektet etter det. Det er nå to år siden han så brått ble revet bort, men minnene om han lever i musikken og filmene om han. Selvfølgelig er ikke dette en bra nok erstattning, og spesielt tenker jeg på de som sitter igjen, Kate(som blogger) hennes datter og mann, og foreldrene til Kate og Thomas.

Jeg synes de har vært spesielt flinke til å være ærlige rundt hva som skjedde med Thomas. At han slet med depresjoner, og at en uheldig mix med piller endte livet hans. De har vært flinke til å sette fokus på psykiske problemer, og burde fått en medalje for dette! Det er ikke bare enkelt å stå åpent frem med en slik historie i en sorgprosess. Personlig liker jeg å sørge for meg selv, men når tapet blir offentlig er nok dette enda mer tøft... Jeg hadde nok aldri taklet det så bra som jeg synes at de har gjort.

Jeg har nå sittet å lest litt, snufset litt og ledd litt av alle de gode minnene jeg har av Thomas, og av alt jeg leser i bloggen til Kate. Selv om jeg møtte Thomas bare en gang, føltes det som om jeg ble kjent med han, og etter alt jeg leser ser jeg at bildet jeg fikk av han stemmer. Han var den ærlige og inkluderende personen jeg møtte.

Thomas - jeg håper du har fått fred!

2 kommentarer:

Sigrun Kristine Nordahl sa...

Alle tankar vert so forsterka i juletida... tida der ein savnar alle som ikkje er i lag med lenger.. Godt men samtidig sårt å kjenne på dette!
Ønske deg å dine ei rolig å fin juletid :-) <3

Ingaplinga sa...

Tusen takk Sigrun!
Håpe du og prinsessene og mannen også får ei flott juletid!
Kjekt at du har blitt meir bloggaktiv, så kjekt å sjå bilde av prinsessene dine!