søndag 22. november 2009

Vesker.no - passer meg perfekt!


Jeg elsker vesker, og med over 300 vesker så kan man vel si at jeg er oversnittet gla i vesker!
Vesker.no er en flott surfeside for min del, jeg kan drømme meg laaaaaaaaaaaaaangt inn i veskehimmelen, og ikke minst få vesker rett i postkassen, fantastisk!

Jeg elsker egentlig det meste av veske, men har nok en litt forkjærlighet for vesker som ikke alle andre går med. Jeg foretrekker også kanskje store vesker, i alle fall så store at jeg får med meg alt jeg trenger å ha med meg... Dette har påkostet meg en kronisk senebetennelse fra skulder og langt nedover, men hvem vil bruke ransel når man kan bruke veske? Litt må man jo tåle!

I dag er det denne vesken som er min favoritt;

http://www.vesker.no/totes-store-vesker/pretty-lady-gul-veske.html

Pritty Lady i gul. Bildet ser du overfor. Denne har den rette formen, og så ELSKER jeg den type låsemekanisme. Den ser gammel ut, men er likevel splitter ny. Den kan freshe opp et antrekk, og den tar fokuset bort fra deg om du har en shitty-dag. Me løøøøøøøøøve!
Liker også den artige vrien på håndtaket, vridd. Det er ikke så ofte man ser, og det blir en kul effekt!

Jeg liker den også i sort, men da tror jeg at jeg måtte ha freshet den opp med en blomst eller noe pynt.

3 kommentarer:

Leseløva sa...

Dinna veska va rålekker!!

Marianne sa...

Hm. Hvis dette innlegget var et bidrag til en konkurranse, var det dårlig merket. Når man reklamerer(skriver på oppdrag) så er det veldig viktig å la det være tydelig. Dette virker jo som din oppriktige mening, først noen uker senere skriver du et innlegg om at du har deltatt i en konkurranse med dette innlegget. Tenk troverdighet/integritet i forhold til dine lesere?

Ingaplinga sa...

like troverdig som din anonyme kommentar....
kanskje bør du sjekke ut konkurransen før du uttaler deg...?

Dette er min mening, uavhengig av om jeg reklamerer eller ei. hadde vel ikke orket å oppdatere de få leserene min om at jeg vant en veske om jeg ikke var ærlig...?

Men synes det er flott at jeg engasjerer!