tirsdag 11. august 2009

Hverdagen har innhentet meg....

Dette er det jeg ser fra kjøkkenvinduet mitt akkurat nå... GRUSOMT! Vil at det skal bli sommer igjen... Har i skrivende stund gått opp for meg at det bare er en "fridag" igjen før den harde hverdag trår til... Men fridag og fridag.... Skal vaske litt klær og rydde her først, før jeg går meg en tur ned til min fantastiske fyioterapaut. Har vært OK i hånden nå i ferien, men det kommer vel for fullt nå som arbeidet startet på igjen....

Etter fysio skal jeg innom IT-kontoret og ordne noe til skolens hjemmeside. Jeg er IKT-ansvarlig sammen med en annen, og har hovedansvar for hjemmesiden. Elsker å jobbe med den, men er ikke alltid jeg får til alt som jeg vil.... Da er det greit å ha IT-kontoret, og spes A som jobber der, hun er fantastisk!

Etter det så er det cafe med E, før jeg vender nesen til Spacsavers.... Gruer meg nesten like mye som når jeg skal til tannlege.... Har ikke vært på øyekontroll på FEM år, og det er en stund for en som har ræva dårlig syn... Har faktisk over minus syv på begge øynene, og er i teorien blind om man fjerner briller eller linser.... Men fann nå ut at jeg skal sjekke mulighetene for å få laseoperasjon! Orker ikke innhugget i lommeboken, men har ett eller annet sted fått med meg at de med veldig dårlig syn kan få det dekket, så jeg skal sjekke!


Om jeg ikke får det dekket så skal jeg, sunnmøring som jeg er, sikre meg to snasne brillepar til prisen av 1! Brillene jeg har nå er fra 1999.... Dårlig styrke, samt kjempeoppskrapet på begge brilleglassene.... Men liker fasongen på dem godt, og så er de BLÅ! Har kanskje lyst på lilla nå.... eller røde.... eller grønne.... eller sorte, ORANSJ tror jeg det må bli!

3 kommentarer:

MiMiTa sa...

Du kan få det delt opp altså, va å sjekka i Åleusnd i påska, men pga på grensen syltynne hinne så kjem mine aue på svimlende 40 000!

Kom ikkje med nedbetaling da ass, issa mej...

Brillene på bilde va jo kul, husk å oppdater oss!

Lena sa...

Dissa va tøffe!!!

Ingaplinga sa...

ingen laser enda på me, må ha stabilt syn ei stund først... å va jo første gang på fire-fem år e va... hohoho!

men fikk me nye bridle, å de blei me ett par. fantastisk sunnmørsbillig, men glasa va nok dyre.... dei e mørke mørke og kanskje litt like dei på bilde over, forutenom at den i mørke heile veien, ikkje den "v"'n...

kjem først om to uke, så da skal de bli bridlebilde på bloggen!