tirsdag 4. august 2009

Fem minutt før stengetid...

Bildet er lånt fra; http://www.recgov.org/golf/registration/closed-sign.jpg

HATER KUNDER SOM IKKE KAN KOMME FØR FEM MINUTTER FØR STENGETID!!!!

Er kjempeprovosert og sint akkurat nå... Kom hjem fra jobb for en halvtime siden, kunne vært MYE tidligere hadde det ikke vært for butikkens evinnelige magesår.... Vi har egentlig flere magesår, men dette er nok den største såret! Det slår aldri feil, fem minutt før stengetid kommer kunden og skal gjøre STORSHOPPING! Å det tar tid, oh-la-la! Første gang jeg opplevde det var jeg 14 år og hyggelig, 15 år etterpå er jeg 29 og frekk.... For 15 år siden var jeg faktisk så snill at kunden fikk gå i butikken i hele EN time før jeg jaget kunden ut, nå starter jeg med "utkastingen" presis ved stengetid.

Da klokka bikka stengetid gikk jeg hyggelig bort til kunden som ikke hadde komme seg lenger enn til brøddisken, det er vareområde nr. 2 i butikken, sa så hyggelig jeg kunne; Vi stenger nå klokka åtte, så om du vil være så snill å gå til kassen slik at vi kan få slå gjennom varene?
Fikk ikke svar, og tok dermed all frukt fra utestativene og vognene inn, dette tok litt tid og da kom svaret; "Ja, e veit at klokka e åtte...." i en skikkelig frekk tone.
Holdt nesten på å svare tilbake; Det skulle man IKKE tro!

Så måtte kunden selvfølgelig springe gjennom hele butikken for å hente det andre kunden skulle ha. Jeg hadde på forhånd dradd ned alle gardiner og slukket alle lys, for å vise at det var STENGT. Da kom det fantastiske spørsmålet; "Du... Den kyllingen på tilbud, har du sånn varm?"
Svarte så fint og sarkastisk som jeg bare kunne; "Nei, da må du dessverre komme før stengetid..."

Håper virkelig at kunden snart vil lære, men tviler. Det har jo holdt på i en årrekke! Jeg har femten års erfaring, og vet at mine foreldre har enda flere...

2 kommentarer:

Britt Alice og Rasmus sa...

Hmmm, skal tru om d e den eg trur d e... Hehe:p
Men ja, jæævla kjipt me sånne folk, VÆRTFALL når d e samme persona gang på gang.

Ingaplinga sa...

E e DRITT lei av sånne kunda, ALLTID dei samme som går igjen, men dette e da ekstremtilfelle #1....
Hilde lo godt da ho las her, ringte faktisk for å le litt til mamma også...
E bare irritera me enda meir kjenne e....