onsdag 12. august 2009

BINGO!

I dag har vi vært på bingo, jeg, mannen, svensken, milla, prestedatra fra lillehmr og nesten-tannlegen. Bingo-Laila var vertinne! Det var faktisk litt komisk, men kjente at det ble kjedelig etter to spill! Laila er en barndomsvenninne som har startet på nyåpnet bingosenter i Ulsteinvik, og vi måtte selvfølgelig bruke siste dag av ferien til å besøke henne der, med lovnad om å oppføre oss!


Hadde uten tvil bestemt meg for å vinne potten på 30 fin-fine-lapper, men fann plutselig ut at jeg heller ville fortsette på kjærleiksskyen, og derfor "lot jeg være" å rope bingo da jeg ikke hadde sjangsen....

Dagens høydare var uten tvil da mobiltelefonen til dama på nabobordet ringte, HØYT, under en bingoomgang. Dama slo den fint av, og rett etter startet den å ringe igjen... Har man drite på draget og fått en telefon, tar man som oftest hintet med å skru av lyden, men NEIDA denne dama sa bare; HYSJ, ikkje ring mej, ej e på bingo!

FANTASTISK!

Bingoaktiviteten får terningkast 3-TRE
Begrunnelse; jeg fikk ROSA bingotusj og det var en syngedame som leste opp talla!
Må nok innrømme at jeg nok ikke blir en ivrig bingogjenger...

3 kommentarer:

Marthe-Julie sa...

Bingo er veldig gøy når man vinner storgevinsten:)

Sitrondrops sa...

Jeg har jobbet ett år som bingodame, og kan informere om at her i Bergen så synger vi tallene, alle mann! (og kvinner). Har opplevd en gang at en vikar leste tallene opp uten å synge, og syns det var en kjedelig opplevelse.

Her i byn kan man forøvrig velge farge på stempelet;)

Lena sa...

Hakje det vør for at ho mamma e vekkreist (og at det va i Ulsteinvik) so ha ej tippa det va mamma sin tlf som ringte. Ho kviskra nemlig alltid: "Ej e på bingo" når det ringe. Gud forby at ho ska gå glipp ta en tlf;)