onsdag 24. juni 2009

Innlegg nr. 151 handler om FERIE!

Jeg så gjennom bloggen her om dagen. Har faktisk hatt denne i over 4 år, tror ikke det er mange som kan skryte det på seg nå i denne blogg-tiden. Har kanskje ikke vært den mest aktive blogger'n, men i dag kommer innlegg nr. 151. Det handler om FERIE!

I dag klokka 15:30 startet min ferie. Den varer i omtrent 7 uker, og jeg er gla for at jeg er lærer akkurat nå! Skal i noen dager NYTE livet, sola og salg. Så blir det litt kassadamearbeid på butikken til opphavet før jeg setter meg på CHARTERflyet til TYRKIA og nyter sol og late dager sammen med gubben og barna. NAISE!

Her om dagen gikk det opp for meg at det snart er tur, og i forkant må det selvfølgelig stæsjest litt... Har som før sagt innrømmet mitt forhold til solarium og faking, godt med litt grunning! Men jeg bruker også å være ekstra flink med bodylotion og scrubbing før sommeren. I år har jeg vært så som så, men har endelig kjøpt meg ny scrubb, Coconut body scrub fra body shop, LOVING IT! denne går virkelig under lifesavers-kategorien!

1 kommentar:

Lena sa...

Det e fantastisk å ver lærer når oss he so longe feria:) Dåkke må kose dåkke på ferie og ha det aldeles strålande!! Og ps. e no løv å fjuske litt med solinga so lenge en ikkje teke solarium året rundt (fysj!). Du e no spreke so gidde å ver kassadame kvar sommar me:)