tirsdag 1. juli 2008

I dag e utsikta våra!!!


Då va leiligheta våra si! Tjo-ho! om litt over en time skal vi sta å ta over nøklane. SPANANDE! skal starte med arbeidet allerede i dag vi faktisk, skal vaske kjøkkenet med avfettning, og så skal vi male to vegga for å sjekke om valget fell på eggehvitt eller latte. Tjo-ho!

Ha vore spent i heile natt/dag. Da e fikk telefonen i går om at den faktisk va våra, så letta de en stor stein frå magen! For dei som vil følge oppussinga i bb-gata så har vi laga ei ega side med bilde med passord. Dette e for at d e så mange snikara her inne på sida mi. Men e kje så vanskelig å forstå ken de e da, for e har full oppdatering på alle som e inne her :D Å da bør kje en gå å klage på at e snike tilbake ;P

Gleda me iallefall kjempemasse til å flytte fra Kirkegata no, e kjempelei av alt bråket. Alle bila og bussa som kjøre fort som fy over brostein. Fytti så e kunne ha tenkt m å hive småspiker over gata av og til! Skal også bli greit å sleppe tragiske naboa som ikkje vil at en skal ha utemøbla ute, å så bruka dei dei i smug når dei trur vi ikkje ser... HALLO????

4 kommentarer:

Camilla sa...

E d sånn at en må sende inn en søknad for å få d passorde?
Ej søke herved på å få sjå på bb-sida;)

Bea:) sa...

Eg snike da... Men har veldi lyst å følge oppussinga=) ;)

... sa...

Hehe, ingen problem Bea, for du gir de til kjenne du ;P e kje alle som gjer de!!!

Ragnhild sa...

Grattis :) Ha sett på bilda du he på facebook, mykje å gjere ser det ut som, men dokke får det nok fint. Heeeeeeilt sikker på det! Og e vil veldig gjerne følle med (såg det va for venna og familie, so då håpa e at e felle inn under den kategorien..) Må en sende skriftleg søknad og legge ved naudsynte helseopplysningar for å få passord eller?