lørdag 5. juli 2008

En oppdatering...


De siste dagene har gått med til maling - pussing - maling -pussing - maling -pussing og atter maling, i spedd litt forbannelse! Haha!

Det er veldig godt å ha fått nøklene til BB-gate. Dette er noe vi har ventet på, øset oss opp på og pratet mye om. Spesielt den siste tiden. Det var veldig godt å få telefonen på mandag som sa; Det er ingen som har benyttet seg av forkjøpsretten, den er deres.

Vi har brukt mye av tiden til å endre planene. Fra å ha som "overordnet" mål om at vi skal bruke tiden, male og fikse, for så å flytte inn til 1. august, ser vi nå for oss at vi flytter inn så fort som mulig. Vi har også sett for oss at vi skulle ta rom for rom, i begynnelsen bare ta overflatebehandlingene samt pusse ned gulvet. Men her har vi endret masse. Vi har nå bestemt oss for å gå for parkett med en gang på alle gulv, og alle veggene på barnerommet er nå nede, og reisverket til nye vegger er snart oppe å går.

De siste dagene har vært ekepsjonelt varmt. Vi har hatt sol på verandaen fra rundt halv-tre og helt frem til vi har dratt (etter 21!!!). Jeg er i dag temmelig redusert, i går kveld måtte jeg spy, og i dag har jeg vært kvalm og svimmel. Tror det kan være en blanding av kriblinger - varmen og dårlig mat... Har gått en del i pølser, pizza og brus de siste dagene. Det er jo ikke så bra når man arbeider! haha!

Har jobbet en del med bb-gata sine sider den siste tiden, og liker wordpress-bloggen stadig bedre og bedre. Synes at jeg mestrer editoren her på blogspot ganske så bra, og liker godt hvordan den fungerer. Men ser MANGE fordeler ved å bruke wordpress-editoren. Både ved å lage egne sider, lage mer private og passord-belagte innlegg. Vurderer derfor på om jeg skal skifte nå, har allerede registrert domenet ingaplinga der, men synes det er trist å bytte adresse igjen... Har i min blogg-karriere gått fra å ha sprayblogg til blogspot, å så skal det kanskje bli wordpress også? hm... skeptisk! Men det hadde vært greit å slippe alle snokerene som ikke legger igjen hilsen! Greit at man spionerer, men man skal ikke tro det er usett ;P

Ingen kommentarer: