fredag 21. mars 2008

Bypåske :D

Før første gang i hele mitt liv skal påsken tilbringes i byen, og ikke hjemme hos mor og far! Å e må nok innrømme nokke; Det er fantastisk!

Gårsdagen gikk fort, tross i lite aktivitet... Laget potetball til middag, og den satte oss ut... Brukte det meste av dagen til å lese min fantastiske påskekrim; Jo Nesbø sin Flagermusmannen. Har lest den før, for lenge siden, så det var bare repetisjon av ei fantastisk bok som plutselig sto i bokhylla.

Har i dag vært ute på tur, investert i Se & Hør påskenummer som skal fungere som lesestoff til i mårra, da tenkte e en liten tur på biblioteket om det ikkje kjem bøke i posten...


Dagens utflukt gikk rundt i byen, med kamera selvfølgelig. Nydelig sol, men ganske så kald vind. Men beste vær på lenge!!! Pause på Kipperviktorget med kaffi, påskemarsipan og filosofering om meininga med livet og nytelse. Slik som e elska!!!

No har vi komme heim, e ha satt ei brøddeig. Emil og grisknoen e på tv og det e nokke rødt i et litt sånn høgt glas på stett her... Henning har ei brun flaske og middagsplanen e klar; tacobolla i pita med salat! Kan livet bli bedre??? I tillegg venta et flunkande nytt Se og Hør... Slædder! Trenge det når en ikkje e på Hellesylt ;P

God langfredag folkens! For min del ha den gått utrulig fort!!!!

Ingen kommentarer: