onsdag 27. januar 2010

pakker - ombestemmer meg - fjerner - pakker på ny....

Nå er det faktisk få dager til vi drar til THAILAND!
Regner med at jeg har nevnt dette så mange ganger at det ikke at gått NOEN hus forbi! Gleder meg som et lite barn, og pakker nå for den store gullmedaljen!I dag har jeg lagt oppi fem par med ankelsokker, er veldig usikker på om dette er nødvendig, for jeg er jo en person som ikke er så gla i å bruke sokker, MEN... Første ting er; godt å ha i sandaler om man skal vandre litt slik at man slipper å skli rundt i svette sko! For det andre; obligatorisk om vi skal innom ett eller annet tempel!
Å da lurer jeg på; hvor mange sokkepar trenger jeg....

Jeg har med meg FEM pakker med håndvaskepulver, tror ikke jeg trenger flere. Vet at flere av hotellene har vaske-service, men synes kanskje det kan være greit å vaske selv også! Liker ikke helt tanken på at andre skal vaske mine klær... Er jeg sær???

I tillegg har jeg fem ulike former for benklær; shortser tightser, piratbukse etc. Lurer på å ta med et skjørt også... Jeg har to strandkjoler og tre lange tunikaer. Jeg har tre t-skjorter og tre singletter... Kunne nok pakket MYE mer, men jeg må tenke litt på koffertvekten også!

Tror egentlig jeg har dekket det meste, nå er det bare toalettsakene igjen, så er jeg spenna klar!
Kjenner at jeg stresser litt innvedig på om jeg har fått med meg alt jeg trenger...

................................................
Spørsmål;
Ha bør jeg ha med meg for en 4 ukes tur til Thailand?


4 kommentarer:

Leseløva sa...

Du bør ha med bøker! Hehe.. Ha med kun det mest nødvendige. Undertøy, badetøy, enkle sommerklede og litt tjukkare klede til flyturen. La no dei andre få vaske kleda dine. Du er tross alt på ferie:)

GOOOOD TUUUUR!!!

Ingaplinga sa...

skal kjøpe me me pocketbøke på flyplassen slik at e bare kan la dei ligge igjen!

e gleda me masse, men lika likevel ikkje den vasketanken! hohoho!

Leseløva sa...

Du trenge ikkje å vaske klærna i det heile tatt. Svetta dei sikkert ut att med det samme;)

ps. Tøffe kofferta!

Ingaplinga sa...

ja, de e sant!
e har m litt vaskemiddel iallefall ;) hahaha, har sikkert me alt tilbake ogås!

koffertane va veldig tøffe ja, e har faktisk en slik hjemme hos mor og far. som e brukte til cd'a i si tid... går kje an å pakke i den e har, den e for tynn, men hadd'kje sagt nei takk til ekte sånne som en kunne bruke ;)