onsdag 1. oktober 2008

PMS-helvete part II


Å så var de på an igjen!
I natt var det mi natt å ligge på pms-erten, å faktisk stå opp klokka 05:30 med verk i HELE kroppen...

Være sulten - kvalm - sulten - kvalm - kvalm -kvalm - sulten

ville sove - være våken - sove - være våken - våken - våken - våken - sove...

Se tv - lese bok - se tv - lese bok - sjekke Internett - lese bok - bok - bok - bok - sove - lese bok...

og sist, men aller ikke minst; ha en kropp som IKKE fungerer...

e blir rett og slett sprø, føles som å være skikkelig hypokonder x 1000, har jo hypokondri i slekta... har lyst til å legge me ned å hyle, ikkje grine, men HYLE høgt!!!

i dag takla e kje å gå på jobb, va bare ekkel og fæl og trett og våken og sulten og kvalm og ekkel og fæl.... etter å ha ringt, og sagt at e kanskje kommer på kurset klokka 12 snakka e med verdens beste før e fann senga. lå og las bok til han kom hjem, å sovna så sammen med han. det beste med heile dagen, gulerota og toppen ta kransekaka var å få SOVE sammen me han, det va medusin det, sammen med litt naproxen og pepsi max...

syns sjøl at denne pms'en bare blir verre og verre for hver mnd som går, om det snart ikkje går over skal e vurdere å bli gravid! haha! e som aldri skal ha unga! får være en evigvarende-graviditet slik at e slepp alt av pms! e kje de nokke å drømme om eller ka???

nokken tips utenom snilde manna, naproxen og pepsi max???

2 kommentarer:

Marthe-Julie sa...

Smågodt! Masse smågodt til 6,90 på Narvesen...

Lena sa...

Mora til venninna mi va so plaga ta pms at ho blei anbefalt å få onga da ho va 16 hehe..Ho venta et par-tre år, fekk tre på rappen, men va like plaga ettepå igjen. So onga ekje alltid løysinga;)