torsdag 11. september 2008

E trenge nokre ekstra tima!!!

E trenge nokre tima ekstra! Seriøst!

I de siste så har tida gått så alt for fort fra me... E føle sjøl at e ha vært ganske så effektiv i forhold til jobb-relaterte sake, men så kjeme de til heimefronten, å da e e så ALT for sliten til å orke å gjøre så masse!

I begynnelsen av uka så starta vi så bra, mura halve pipa på barnerommet, og e va ute å leika me litt me plumbo'n igjen. Men kvelden etterpå va de kapitulering på sofa'n... Å i går så sovna vi tidlig der. Mannen rett etter sju, å e før klokka va ni...

Hadde e bare hatt ei sånn klokke som Hermine i Harry Potter har, ho har et tidsur som ho kan snu tibake slik at ho får me se to undervisningstima som går parallellt. E kunne virkelig ha tenkt me å fått samme oppfinninga. Ei som først ga me litt ro og kvile, før e kan snu tida tilbake for å få gjort litt i heimen! Når en endelig får ork og tid til å gjøre nokke, så blir de til at en tar det mest viktige som e oppvask, stuebord-rydding og klesvask - oppheng og sammenbretting/legge på plass...

TIPS ANYONE?

treng nokke som kan effektivisere kvardagen min!

2 kommentarer:

Marthe-Julie sa...

Hushjelp?

Lena sa...

Ja, det e derfor ej ikkje e på jobb. Ej sønst det e kjedli å bere sete stille. Tia gjenge so sakte da. Kanskje du ska bjønde å observere? So gjenge tia saktere..

He sovidt bjønt på Fuglane, snodig bok ja. Men virka kjekke. Sønst nesten ej må lese den. Ej prøva å ha lest minst ei bok ta dei fleste kjente forfattera hehe..Skal en ver norsklærer, so må en ver det fullt ut:)