torsdag 4. september 2008

Beverly Hills 90210

Min ungdomsfavoritt, og ganske favoritt den dag i dag. Jada - e har den på DVD...


Det varma hjerte mitt at det vil komme en spinn-of med fleire av skuespelarane med, men e tror nok at det ALDRI vil nå opp til det serien en gang var! Huska godt tirsdagskveldane der vi hadde sofa'n full av unga/ungdom fra nabolaget. Det var ikkje så mange som hadde TVNorge på den tida.

Episoder som da Donna va dritings, Brenda stakk av til Mexico sammen med Dylan og ikkje minst da pappa'n til Dylan blei "sprengt" i fillebita gjorde store inntrykk!

Hjemme hos opphavet har e fremdeles BH-magasin, Dylan-barbiedukka, BH-bøker og anna stæsj frå den tida. E har skoledagbøkene mine, e har masse bilde og utklipp, fakta om Luke Perry, den o'store guden.

Luke var min favoritt, favorittdama var Shannen Dorthy. Sammen var dei det ultimate paret. Rett og slett perfekt! E HATA virkelig Kelly da ho la an på Dylan da Brenda og Donna var i Paris den sommaren. Etter dei episodene klarte e ALDRI å slå me til me at Kelly var en bra person, ho fortjente heller ikkje Brandon, å de FRYDA me at det aldri blei dei. E kosa me også da ho va innesperra under brannen, og da ho hadde rusproblem! Rart at en kan få ett sånn hat-forhold til en fiktiv-person!

Beverly Hills var virkelig en STOR del av mi barne/ungdomstid. Det påvirka me, både positivt og negativt. E va ei stund virkelig HEKTA!!! Hadde e treft Luke Perry hadde e nok besvimt, e va seriøst dønn hekta på han! Han og Kurt Cobain! Kan kje sjå likheita nei, men dei var virkelig dei o'store idola mine. Å det gleda me å sjå avstemminga der ingen ringere enn Luke leda suverent! Dessverre kjeme "merra" på andre plass, å e skal love at de va lite poeng å hente for henne hos me!

Dagens oppfordring e; Stem Brenda og Donna opp, og Kelly ned. Men mest av alt, LA DYLAN BEHOLDE PLASSEN

Ingen kommentarer: