fredag 20. juni 2008

Sommerferie...


Hm... da var dagen komme da... Den dagen en kan sei GOD SOMMER!

Det ha virka så uendelig langt til, men i dag e faktisk dagen der! E har enda ingen feriefølelse... Men håpar at den kjem ASAP!
Det e kje lenge før vi set oss i bilen og tek skikkelig familieferie til Hunderfossen. Og e GLEDA me! Har aldri vore der, og det skal bli veldig spennande å sjå det som var så O'stort i barndomen.

For uten om Hunderfossen, blir det nok både Barnas lekeland og badeland. Å kanskje en dag i Lillehammer og ev. en dag på Museum og Lilleputthammer. Så ting å gjere på skal vi vel ha nok av!

Etter ei langweekend på Hafjell vende vi nasa heim til vidunder-leiligheta! Har ikkje fått noko anna beskjed enda om at ho IKKJE er våra, og no er det bare fem daga igjen! SPANANDE!!! Får vi leiligheta skal vi starte med kaving i juli. EG GLEDAR MEG!

Blir mykje arbeid, både i forhold til flytting, men også ikkje minst i forhold til å pusse opp herligheten! E gleda me øsent, til å finne farga, tapet, profila, gardine og handtak :D haha
Skal sjå kor spanande arbeidet er når vi har kome til august...

Det blir første ferie for min del, siden 1988, at e IKKJE skal ha sommerjobb. Det skal bli litt rart ja... Men har ikkje fått nokke tilbud, ei heller leita så alt for masse... Har vel egentlig ikkje leita i d heile tatt.. Har tenkt tanken fleire ganga, men e kjenne at kroppen treng avslapping og kvile. Bedagelige daga med egenpleie og oppussing av både sjel og legenhet... Å e gleda me møøøøøøøkje!!!

God sommer folkens!

Å for dei næraste, så kan e tipse om BB-bloggen, MED passord! Der vil du kunne følge oppussinga av leiligheta møkje nært i form av bilde!

2 kommentarer:

Marthe-Julie sa...

Hei du! Sorry at jeg ikke har fortalt at jeg er tilbake. Det er jo kjempelenge siden, og har ikke vært så aktiv på å blæste bloggen min. Velkommen skal du være altså:) Nå har jeg linka til deg og.

God sommer, og nyt at du ikke har feriejobb!!!

LenaLyng sa...

Ej vil oxo sjå i BB-bloggen og følge oppussinga!) Oss reise til Hunderfossen på tirsdag:)