søndag 25. mai 2008

EFIT 25. mai 2008

0900 - frokost
Mamma diska opp på hytta, stoooort utvalg i forhold til min kvitost...

ca. 10:00
Kaffi ute i sola. Ser at en halv røykpakke kom med, den er ikkje min, sjølv om eg gjerne kunne ha tenkt meg litt i sånne kosestunder som no!

11:00
Slik ser det ut uttafor hytta på marka, ditte e virkelig sommer for me!

BONUSBILDE;
Ungane fikk lage løvetann-krusedulla. Kjempekjekt, spesielt for dei to minste.

12:00
Middagstid allerede... Klokka e egentlig litt over da, men e glemte den akkurat klokka 12... Heile familyen, 12 totalt, og sodd ute i sola i hytteveggen. Litt vel tidlig for min del, så det blei ikkje så masse...

1300 - på vei hjem
Slik ser det ut på turen mellom Ørsta og Ålesund.

BONUSBILDE:
Min fantastiske wonderbaum som sikkert ha vært i bilen i snart to år... På tide med skifting???

ca 1400
På ferga mellom Festøy - Solavågen. Rauma.

BONUSBILDE;

1500
Henning levere barn, e venta i bilen og sende SMS...

1600
HJEMME!!!
Med PC'n fremfor me for å fikse EFIT-innlegget.

1707
Etter middag sovna mannen... Tenkte e skulle jobbe litt, MEEEEEEEEEN.... såååååååå mye kjekkere å sjå på den fantastisk nye leiligheta! Prospekt, å så måtte e inn på finn også, å der sto den som SOLGT! det gjorden den ikkje i går!

BONUSBILDE

ca 1800 Fikk ny bok i posten i går, tjo-ho! Fikk ikkje starta på den på hytta siden det var så masse action heile tida, men no blir det sjølv-pleie på høgt plan med litteratur!

ca 1900
Kjente for lenge sida at dette blei en lite produktiv dag. Hadde DEI planane på vei heim, men... Planane er der framleis, men kroppen vil sløve... EFIT'en gjer at e ser dette spesielt godt sjølv, derfor fekk e så dårlig samvittighet at e måtte sette på ei klesmaskin, ei oppvaskmaskin og rydde inn middagsrotet, før e igjen kunne plassere legmet laaaaangt ned i sofaen, med PC og snart en kopp kaffi!

ca 2000

enda meir klede, og så venta e i spenning(?) på at den oppvaskmaskina skal bli ferdig slik at e kan tømme ho... ugg ugg for et liv! haha

Bonusbilde;
2130
Å så sitte vi på nett igjen... ikea.no og jotul.no her ser vi både på knagga, handtak, farga, kjøkken og bad... og garderobeskap og gardine og ja, you name it!
fantastisk kjekt m sånn drømme-se-vekk-internett!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å, så kos med hyttetur da! Spes hvis dokke va alle ihop. Døkke bynd no vel å bli en ganske så stor gjeng no, med manna å ban:D

Heldigare med veret døkke enn øss, sjøl om d no igrunn kun he vør overskya i dag da.

Driv å ska legge inn neste pulje med bilde ej no, spørs om det bi efit kun fram t tv3 filmen, stolthet og fordom, sukk, så romlemantisk! hihi.

Kør d gjeng med jobbinga, vør flænk?

Mickan sa...

Inne och kikar. :) Ser ut som dagen varit bra. :)